Over 50 Company

Al meer dan 12 jaar zijn wij dé 50+ loopbaanexperts van Nederland.

12+

Jaar ervaring

4000+

50-plussers geholpen

5000+

aangesloten werkgevers 

Over 50 Company

50 Company is een loopbaanadviesbureau voor 50-plussers. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het aan het werk helpen en houden van mensen vanaf 50 jaar. 

Wij geloven dat je na je 50e aan de tweede helft van je carrière begint en dat deze fase volop mogelijkheden kent. Soms kan het even zoeken zijn welke baan er bij je past en hoe je het vinden van een nieuwe baan het beste kunt aanpakken. Op een praktische en arbeidsmarktgerichte manier helpen wij je hier bij. Onze kennis halen wij uit de arbeidsmarkt. Deze is morgen weer anders dan vandaag. Daarom hebben wij veel contacten met werkgevers, brancheorganisaties en de overheid. 

Over Anne-Marije Buckens

50 Company is in 2011 opgericht door Anne-Marije Buckens. Zij vond dat de positie van 50-plussers op de arbeidsmarkt wel een duwtje in de goede richting kon gebruiken. In die tijd werd de pensioenleeftijd verhoogd en tegelijkertijd heerste het beeld dat je na je 50e was uitgerangeerd op de arbeidsmarkt. Daar besloot Anne-Marije wat aan te doen! 

Ze deed onderzoek naar hoe werkgevers nu écht denken over 50-plussers. Zij studeerde op dit thema af voor haar opleidingen Learning & Development en Bedrijfskunde. 

Ze ontdekte dat werkgevers lang niet zo negatief zijn over 50-plussers als altijd wordt geschetst, maar dat werkgevers en 50+ werkzoekenden elkaar niet vinden. 

Daarom ontwikkelde Anne-Marije een praktische methode om 50-plussers beter voor te bereiden om de arbeidsmarkt op te gaan en sloot zij duizenden werkgevers aan bij het netwerk van 50 Company. 

De afgelopen 12 jaar heeft 50 Company op deze manier duizenden 50-plussers geholpen met de volgende stap in hun loopbaan. 

Anne-Marije is naast de 50+ loopbaanexpert van Nederland ook vaste columnist voor het Algemeen Dagblad, auteur van Het Grote 50+ Werkboek en maker van diverse theatershows over de arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid. Anne-Marije is een veelgevraagd spreker over de thema’s werken na je 50e, de veranderende arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid.

Ben je 50+ en kun je wel wat hulp gebruiken?

Praktisch

Onze aanpak is heel praktisch

Persoonlijk

We nemen de tijd voor jou

Stap-voor-stap

We helpen je met alle stappen richting een nieuwe baan

Divers aanbod

Van een webinar tot een uitgebreid traject

Arbeidsmarktgericht

We weten de weg op de arbeidsmarkt

Netwerk

We kennen veel werkgevers

50 Company helpt je verder

50 Company helpt 50-plussers aan een nieuwe baan. 

We helpen je graag om je competenties, talenten en drijfveren in kaart te brengen. Vervolgens denken we met je mee over welke banen er bij je passen. We helpen je met hoe je jezelf het beste kunt presenteren op de arbeidsmarkt. We maken een goed cv voor je en helpen je met het schrijven van je motivatiebrief. 

Omdat we zichtbaar zijn in de arbeidsmarkt, ontvangen we dagelijks vacatures van werkgevers die op zoek zijn naar medewerkers met ervaring. Deze vacatures delen we met onze kandidaten. Waar mogelijk openen we deuren naar de arbeidsmarkt.

Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten begeleiding. Zo is het mogelijk om alleen een webinar te volgen of juist voor een uitgebreid loopbaantraject te gaan.

Wil je weten wat 50 Company voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Zij gingen je voor

null

null

Neem vrijblijvend contact op

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen?