50 Company
€ 907,50

Loopbaantraject BASIS

Loopbaantraject BASIS past bij jou als een aantal vragen hebt over je werk, je loopbaan of het vinden van een nieuwe baan . Je wordt door een loopbaanadviseur van 50 Company geholpen bij het vinden van antwoorden en het krijgen van inzicht. Dit doen we aan de hand van de 50 Company-methode. 


Loopbaantraject BASIS bestaat uit:


 • intakegesprek
 • 4 loopbaangesprekken bij ons op kantoor
 • 50 Company werkboek
 • toegang tot de basis online cursus in 50 Academy
€ 4.840,-

Loopbaantraject PREMIUM

Loopbaantraject PREMIUM past bij jou als je volledig begeleid wil worden naar je volgende baan.

Je wordt begeleid door Anne-Marije Buckens van het punt waar je nu staat, tot aan dat je tekent voor je volgende baan!

Je gaat je competenties in kaart brengen, je krijgt advies over welke banen er bij je passen, je krijgt een nieuw cv, Anne-Marije helpt je bij het schrijven van al je motivatiebrieven, je hebt toegang tot de volledige online leeromgeving waar je tal van cursussen vindt over werk vinden na je 50e en je wordt actief bemiddeld in het netwerk van 50 Company. Ook word je onderdeel van online promoties richting werkgevers (als je dit wil) en heb je gratis toegang tot live-bijeenkomsten die 50 Company organisereert. 


Loopbaantraject PREMIUM bestaat uit:


 • intakegesprek
 • 8 loopbaangesprekken met Anne-Marije bij ons op kantoor
 • 50 Company werkboek
 • toegang tot de premium online cursus in 50 Academy
 • actieve bemiddeling richting werkgevers in ons netwerk
 • een nieuw cv
 • motivatiebrief voor elke sollicitatie
 • hulp en advies bij alle sollicitaties die je doet
 • samen inrichten van je Linkedin-profiel
 • gratis toegang tot live-bijeenkomsten 
 • actieve promotie in ons netwerk

Zij gingen je voor

Zij gelooft in mij!

Zij gelooft in jou! Dat kan je doen denken aan André Hazes, maar ik heb het over Anne-Marije Buckens. Haar overtuiging werkt aanstekelijk en is super belangrijk bij het vinden van een baan!

Ik heb genoten van mijn loopbaantraject bij haar. Ze is een vakvrouw waar ik veel van heb geleerd. Onze gesprekken waren oprecht en met humor. Anne-Marije heeft een heerlijk vrije geest waarmee ze vooral mogelijkheden en kansen ziet.

Het heeft mij geholpen aan een mooie nieuwe baan waar ik een hele verrassende mix heb gevonden tussen mijn voorgaande ervaring. Een fijne nieuwe plek en bijzondere ervaring rijker!

Ingrid (54) 
Carrièreswitch op mijn 59e
Succesvol een carrièreswitch maken op 59 jarige leeftijd?
Het is mogelijk!
Ik heb mijn droombaan gevonden in een andere sector. Dat was mij zonder de professionele begeleiding van 50 Company niet gelukt. Ik leerde met een open blik mijn kernwaarden vertalen naar een nieuw beroep. Vanuit vertrouwen in mijn talenten, bleef ik mij focussen op mijn doel. Diepe dank voor jullie hartverwarmende steun en positieve visie op de mogelijkheden voor de 50 plusser. Met veel plezier en enthousiasme begin ik aan een uitdagende nieuwe fase in mijn loopbaan.
David (59)
Een fijne plek

Een plek waar je negatieve ervaringen kunt delen. Een plek waar je die negatieve ervaringen kunt verwerken. Een plek waar je kunt ontdekken wie je bent en wat je kunt. Een plek die vraagt waar je van bent en wat je dan zou kunnen. Een plek met een hele goede ontspannen sfeer waar je tot jezelf komt en heel snel positief naar jet leven gaat kijken. Een plek waar ze met heel veel onzichtbare spiegels jezelf leren ontdekken. En een plek waar je heel snel een nieuwe baan vindt en weer heel snel positief in het leven staat. En het gaat allemaal op een hele natuurlijke manier.
Ik ben eel blij dat ik via hen weer en hele bijzondere baan heb gevonden en na een half jaar nog steeds lekker in mijn vel zit.


Jeroen (60)

Liever eerst iemand spreken?

Dat kan natuurlijk ook! Plan dan een online kennismakingsgesprek in. Je kunt in onze agenda eenvoudig een datum en tijdstip kiezen dat jou het beste uitkomt. Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je per mail een bevestiging met daarin ook de link om deel te nemen aan het online kennismakingsgesprek. Het online kennismakingsgesprek duurt 30 minuten.