50 Company

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen. 

Contact

Moet je echt 50+ zijn om met jullie samen te werken?

Ja! Wij zijn helemaal gespecialiseerd in de 50+ doelgroep. Onze methode is gericht op hoe 50-plussers leren en met welke vragen je te maken krijgt als je een nieuwe baan zoekt na je 50e. Zo houden we in onze loopbaangesprekken rekening met de vragen en uitdagingen die specifiek bij de 50+ levensfase horen. Ook de vacatures die bij ons binnenkomen zijn gericht op ervaren medewerkers.

Wat kost een loopbaantraject?

50 Company biedt verschillende loopbaantrajecten aan. De kosten zijn afhankelijk van welk loopbaantraject je kiest. Op onze site vind je meer informatie over verschillende trajecten en de bijbehorende kosten.

Zijn jullie een uitzendbureau en kan ik me bij jullie inschrijven?

Nee, we zijn geen uitzendbureau. We zijn loopbaanadviseurs die 50-plussers adviseren en helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Je werkt altijd met ons samen vanuit een loopbaantraject. Je kunt je niet bij ons inschrijven als werkzoekende zoals bij een uitzendbureau.

Kan ik ook bij jullie langskomen?

Jazeker kan dat! De eerste kennismaking is altijd online. Als je een keuze hebt gemaakt voor een loopbaantraject, dan ben je daarna van harte welkom bij ons op kantoor in Arnhem. De koffie/thee staat voor je klaar.

Hebben jullie vacatures?

Jazeker, we hebben veel contact met werkgevers. Er komen elke dag nieuwe vacatures bij ons binnen van werkgevers die op zoek zijn naar een medewerker met ervaring. De vacatures worden gedeeld met kandidaten die een loopbaantraject volgen.